Vacuslim 48

Complex unic intr-un singur tratament!

Vacuslim 48

Vacuslim 48 este o nouă metodă de tratament profesional pentru slăbire și eliminare a celulitei, care poate fi aplicată ușor și rapid, având rezultate vizibile chiar după prima ședință. După doar câteva aplicări se observă o îmbunătățire semnificativă a aspectului și tonusului pielii. Recomandam VacuSlim 48, inaintea procedurilor de LPG Endermologi pentru rezultate mai rapide si mai vizivile.

In timpul procedurii folosim doua geluri si un ulei de calmare:

“Thermo Slimming”

Gel multifuncțional și activ, utilizat în tratamente de slăbire, reducerea celulitei și îmbunătățirea aspectului pielii corpului. Conține substanțe termoactive care îmbunătățesc în mod eficient circulația periferică și elimină lichidul excesiv. Ingredientele active strâng și măresc tonusul pielii corporale. Se folosește pe partile corpului care sunt predispuse la acumularea excesiva de grasime si celulita.

Ingrediente Active : Extract de alge, Cafeină, Extract de iederă, Extract de castane, Disodium Rutinyl Disulfate, Thermolate, Complexuri esențiale (lămâie, portocală, scorțișoară, rozmarin);

“Slimming and Firming Cream”

Crema multifuncțională activă cu efect de încălzire și răcire pentru masajul corporal în tratamente de slăbire, reducere a celulitei și îmbunătățirea aspectului pielii corpului. Conține substanțe active care calmează și răcește corpul, îmbunătățesc circulația, lipoliza și eliminarea lichidului excesiv. Substanțele active sporesc tonusul și elasticitatea pielii corpului. Crema este utilizată pe părțile corpului cu depuneri de grăsime și celulită.

Ingrediente Active: L-Carnitine,Extract de Alge, Cafeina, Extract de Alge, Extract de castane, Disodium Rutinyl Disulfate, Thermolate, Complexuri esentiale (Bergamota, Mentă, Lavandă);

“Anti-Cellulite and Firming Massage Oil”

Ulei de masaj pentru tratamente anticelulitice. Acesta conține combinația de uleiuri esențiale de lămâie, portocală, bergamot și scorțișoară, care sporesc microcirculația periferică.

Ingrediente Active: Complexuri esențiale (lămâie, portocală, scorțișoară, bergamotă)

Tratamentul VacuSlim 48 consta in aplicarea celor doua geluri pe coapse si abdomen,dupa care sunt vidate intr-un sac special de unica folosinta.

Timp de 30 de minute pacienta se va relaxa avand senzatia de cald si rece in acelasi timp.

Beneficiile VacuSlim 48:

Care sunt contraindicațiile tratamentului Vacuslim 48 ?

Diabet (Pacienti sub tratament cu Insulina), hipertensiune arteriala, operatii mai recente de 8 luni, sarcina si perioada de alaptare, dermatita, psoriazis, eczeme pe zona de lucru, piele proaspat bronzata (arsuri usoare), zona proaspat epilata.

Contact

Strada Baba Novac nr.11

Model8beautycenter@gmail.com

0751614836

WhatsApp Image 2022-07-15 at 21.37.02

Abonează-te acum la newsletter-ul nostru și primesti 25% reducere la prima procedura !

Call Now Button