Lifting Corporal – CrioRadiofrecventa

Lifting Corporal – CrioRadiofrecventa

Sinergia perfecta intre radiofrecventa si crio-terapie ce ofera rezultate spectaculoase si confort maxim. Polii ce emit radiofrecventa se incalzesc puternic, caldura migrand in interiorul tesutului. In acelasi timp terapia crio actioneaza folosind temperaturi de pana la –15 grade, astfel la nivelul tesutului apare socul termic. La nivelul tegumentului se simte o combinatie placuta rece-cald. Crio-radiofrecventa stimuleaza formarea de noi fibre de colagen fiind cea mai puternica terapie de refacere a structurii pielii. In acelasi timp crio-radiofrecventa este o excelenta metoda de crestere a elasticitatii la nivelul peretilor vasculari prin vasoconstrictie (produsa de crio-terapie) si vasodilatatie (produsa de radiofrecventa) repetitive. Astfel se produce oxigenarea intensa a tesutului.

Care sunt beneficile CrioRadiofrecventei:

Cum actioneaza crio-radiofrecventa?

Crio-radiofrecventa actioneaza prin combinarea frecventei radio ce incalzeste puternic si crio- terapia cu temperaturi de pana la -15 grade, energia emisa de radiofrecventa cu temperaturi de pana la +60 grade, patrunde in profunzimea tesutului gras la suprafata, pielea fiind rece. Datorita socului termic tesuturile se contracta si astfel se produce un lifting instant al tegumentului.

Rezultatele continua sa fie maximizate datorita stimularii intense de sinteza colagenului si elastinei.

TIPURI DE UTILIZARE A RADIOFRECVENTEI

MULTIPOLARA

Tehnologie de ultima generatie superioara celor anterioare bipolara si tripolara energia fiind mult mai puternica si focusata eficient. Energia emisa de dispozitiv incalzeste atat straturile superficiale cat si cele profunde. Efectele sunt vizibile atat la suprafata cat si in interior, la nivelul tegumentului obtinundu-se liftingul acestuia, iar in profunzime accelerandu-se topirea grasimilor.

MONOPOLARA

Este tehnologia de ultima generatie ce utilizeaza un pol unic. In cazul radiofrecventei monopolare se foloseste o placa speciala care se plaseaza sub zona tratata inchizand circuitul energetic. Aceasta terapie este recomandata pentru tratarea in profunzime si pentru diminuarea tesutului adipos. Tesutul adipos opune o rezistenta mare la energie de aceea placa va atrage energia emisa de dispozitiv catre ea, iar tesutul gras va fi strabatut. Astfel se produce termolipoliza selectiva ce implica topirea grasimii din adipocitele mai mari in volum inlaturand aspectul de coaja de portocala. Circumferinta zonei tratate este diminuata.

PROTOCOL DE LUCRU

Se va efectua o diagnosticare a persoanei ce va efectua terapia in prealabil.

Se va alege zona ce urmeaza a fi tratata si in functie de aceasta se vor stabili parametri de lucru: timp, frecventa, putere.

Se aplica gel apoi se incep manevrele specifice de radiofrecventa.

Contraindicatii:

Leziuni, dermatite sau boli infectioase la nivelul pielii pe zona lucrata, Cancer de piele, Sarcina/alaptare, Pace-maker, Epilepsie, Implanturi la san daca se efectueaza terapia in aceasta zona.

Contact

Strada Baba Novac nr.11

Model8beautycenter@gmail.com

0751614836

WhatsApp Image 2022-07-15 at 21.37.02

Abonează-te acum la newsletter-ul nostru și primesti 25% reducere la prima procedura !

Call Now Button