Epilare definitiva

Epilare definitivă cu laser 3 lungimi de undă – ALEXANDRITE 755nm, DIODĂ 808nm, YAG 1064nm


Ce este epilarea definitiva ?

In centru nostru de infrumusetare gasiti unul dintre cele mai performante aparate de epilare definitiva, care incorporeaza 3 tehnologii laser intr-un singur aparat, asadar 3 lungimi de unda diferite de laser intr-un singur manipul:

Laserul Alexandrite 755nm – indeparteaza parul fototipurilor deschise la culoare, parul blond si subtire. Lungimea de undă a laserului alexandrit oferă un grad foarte ridicat de absorbție a energiei din melanină. Este ideal pentru o gamă largă de tipuri și culori de păr. Aceast laser se potriveste în special firelor ușoare și subțiri care sunt greu influențate de alte lungimi. Lungimea undei de 755nm pătrunde în straturile mai superficiale ale pielii si este extrem de eficientă în a lucra în zonele cu păr cu rădăcină mai superficiale.


Laserul Dioda 810 nm – Laserul clasic, oferă o penetrare mai profundă a foliculului de păr cu o putere medie ridicată și o rată de repetiție mai mare. La 808 nm, nivelul energiei absorbite din melanină este moderat, făcându-l sigur pentru pielea și tipurile de păr inchise la culoare.


Laserul Yag 1064nm – targeteaza bulbul, intrerupe alimentarea firelor de par si previne reaparitia acestora. Lungimea de undă de 1064 nm este caracterizată printr-o absorbție mai scăzută a energiei din melanină, ceea ce o face o soluție perfectă pentru tipurile de piele mai închise la culoare, este foarte eficient în tratarea zonelor cu păr localizat în profunzime, cum ar fi scalpul, axile și zona inghinală.

Care sunt beneficiile si rezultatele epilarii definitive?

Care sunt avantajele epilarii definitive?

Inainte de tratament

 

 

Contraindicatii

Contraindicatii generale: diabet, femei insarcinate, afectiuni hematologice, fotosensibilitate, piele bronzata excesiv, stimulator cardiac, cancer, afectiuni ale tesutului conjunctiv, dereglari hormonale


Contraindicatii medicamentoase: medicamente contra acneei acute (Roaccutane), medicamente fotosensibilizante, tratamente hormonale


Contraindicatii pentru zona tratata: implanturi metalice in zona tratata, iritatii ale pielii, boli de piele (Vitiligo), pete pe piele, alunite, varice, tatuaje, operatii pe zona tratata (in ultimele 6 luni)

Contact

Strada Baba Novac nr.11

Model8beautycenter@gmail.com

0751614836

WhatsApp Image 2022-07-15 at 21.37.02

Abonează-te acum la newsletter-ul nostru și primesti 25% reducere la prima procedura !

Call Now Button