Electrostimulare Musculara

Electrostimularea musculara ofera 6-8 ore de gimnastica active in doar 45 de minute!

Cum actioneaza Electrostimularea ?

Electrostimularea musculara presupune impulsuri electrice care actioneaza asupra musculaturii cu o frecventa si intensitate adecvata pentru a genera o miscare vibratorie a muschilor, astfel se ard caloriile si grasimile aflate in exces in organism. Pe scurt, electrostimularea musculară antrenează mușchii într-un mod și în situații în care exercițiile fizice nu reușesc întodeauna să fie atât de eficiente.

 

Care sunt beneficile Electrostimularii:

In ce consta programul

Electrostimularea este o metoda de a pune muschii in miscare folosind curentul electric. Se folosesc mai multi electrozi, care se prind in diferite zone si care au rolul de a stimula fibrele musculare sa se contracte. Curentii, care trec prin piele si stimuleaza muschii, folositi in electrostimulare sunt de intensitate redusa si nu sunt periculosi pentru organsim.

 

Tratamentul prin electrostimulare reprezinta o procedura sigura si simpla prin care 24 de electrozi sunt aplicati pe diferite zone de tratament, pe capetele muschilor. Unul dintre motivele pentru care electrostimularea este eficienta ar fi ca atunci cand incordati in mod voit un muschi, numai 30% din fibrele musculare sunt intr-o stare de contractie totala. Restul de 70% din fibrele musculare sunt pasive si asteapta ca alte fibre sa oboseasca, inainte sa intre si ele in contractie. Aparatul de electrostimulare are potentialul sa puna in stare de contractie si fibrele musculare pasive, prin intermediul curentului electric si sa intareasca aceste fibre. S-a demonstrat clinic ca electrostimularea este mai eficienta cand fibrele musculare sunt slabe.

Contact

Strada Baba Novac nr.11

Model8beautycenter@gmail.com

0751614836

WhatsApp Image 2022-07-15 at 21.37.02

Abonează-te acum la newsletter-ul nostru și primesti 25% reducere la prima procedura !

Call Now Button