Dermocell / Vacuum+Laser

Ce este masajul transcutanat cu tehnologie Dermocell?

Sculptor – Dermocell (Masaj Transdermic) – este o metoda revolutionara de masaj endermologic ce foloseste o turbina dublu – axiala ( 15,000 rpm) in locul clasicei pompe de vacuum. Turbina produce o suctiune continuua in flux constant, pentru a actiona cu eficienta dar si pentru a elimina riscurile de aparitie a hematoamelor, vanatailor la nivelul epidermei.

 

Acest lucru este ajustat si de costumul special cu care se imbraca clientul, scazand forta de frecare cu tegumentul, dar fara sa diminueze puterea de aspiratie a masajului. Astfel, puteti obtine rezultate mai bune intr-un timp mai scurt. Dermocell foloseste manevre specifice masajului transdermic ce au beneficii multiple.

 

Edemele aparute la nivelul membrelor inferioare vor fi eliminate prin miscarile de deblocare si stimulare a ganglionilor limfatici. Aspectul de coaja de portocala va fi inlaturat prin mobilizarea tesutului adipos si redistribuirea uniforma a adipocitelor. Elasticitatea pielii va fi sporita prin accelerarea circulatiei sangvine si stimularea metabolismului celular.

 

Sculptor – Dermocell (Masaj Transdermic) – are efecte spectaculoase de reconturare la nivelul siluetei, terapia fiind total nedureroasa si non-invaziva. Ba mai mult, masajul transdermic este o terapie foarte relaxanta ce se poate efectua pe intreg corpul. Este indicata pentru toate stadiile de celulita, de la cea in faza incipienta datorata lipsei de tonus pana la cea cu formari de macronoduli. Pe langa faptul ca masajul transdermic este un tratament eficient, acesta este des recomandat de medicii chirurgi plasticieni in perioada de recuperare, pentru eventualele asimetrii postinterventie.

 

KeyModulul Sculptor include un set de role pentru a realiza un proces mecanic de “framantare” a tesuturilor subcutanate. Aceasta actiune de “framantare” genereaza un schimb la nivel intra si extra celular al fiecarei celule in parte si o mai mare mobilizare a adipocitelor. Acesta este, practic, motivul pentru care toate toxinele si deseurile acumulate sunt eliminate iar celulele primesc o “ hrana” bogata in oxigen si nutrienti, sprijinind procesele metabolice. In timp ce rolele framanta tesutul adipos, dispozitivul actioneaza prin presiune negativa de suctiune formand un vid cu tesutul gras ce va fi mobilizat distrugand formatiunile aparute intre adipocite.

 

Sistemul Limfatic

 

Aplicarea masajului endermologic creste si stimuleaza circulatia limfatica gratie presiunii negative aplicate dar si “framantarii” realizata de role. Terapeutul actioneaza pe lantul ganglionar si urmeaza dispunerea ganglionilor limfatici pe intreaga retea a organismului. Astfel se folosesc manevrele specifice de deblocare ganglionara dupa care cele specifice de drenaj. In prima faza ganglionii sunt stimulati sa pompeze limfa in circulatie apoi prin manevrele de drenaj sa preia limfa intoxicata si sa o dreneze.

 

Eficienta masajului transdermic este dovedita imediat dupa prima sedinta, iar 24 de ore dupa prima sedinta, eliminarea lichidelor fiind de trei ori mai intensa. Dupa cateva sesiuni de tratament edemele sunt inlaturate, zonele afectate de celulita vor fi mult imbunatatite ca aspect, silueta schimbandu-si conturul de la o sesiune la alta.

 

În plus, terapia LED (LASER) aplicată în același timp triplează efectele tratamentului, prin pătrunderea în țesut și reducerea celulelor adipoase.

Care sunt beneficile Dermocell:

Contraindicatii:

HIPERTENSIUNE, BOLI ALE PIELIICANCER, HERNIE, VENE VARICOASE, FLEBITA, TROMBOZA,SARCINA,ANTICOAGULANTE,PSEUDOATROFIE

Contact

Strada Baba Novac nr.11

Model8beautycenter@gmail.com

0751614836

WhatsApp Image 2022-07-15 at 21.37.02

Abonează-te acum la newsletter-ul nostru și primesti 25% reducere la prima procedura !

Call Now Button