Criolipoliza Cryogen

O alternativa non-invaziva a liposuctiei!

Criolipoliza Cryogen

Criolipoliza, o alternativa non-invaziva a liposuctiei. Este o metoda comoda, nedureroasa ce combina inghetarea controlata a adipocitelor si vacuumul, in vederea distrugerii depozitelor localizate de tesut adipos din organism.

Criolipoliza este recomanda pentru toate zonele cu strat de grasime.

Candidatul ideal nu este o persoana obeza ci o persoana care doreste sa reduca stratul de grasime de pe anumite zone ale corpului:abdomen, solduri, coapse, fese, brate etc.

Criolipoliza Cryogen

Care sunt beneficile Criolipolizei:

In ce consta programul

Procedura nu este dureroasa si lucreaza numai la nivelului stratului de grasime fara sa lezeze pielea. Este astfel utila celor care vor sa-si subtieze cu cativa centimetri anumite zone ale corpului.Numarul de sedinte de criolipoliza depinde de grosimea tesutului adipos .

Grosimea paniculului de grasime trebuie sa ramana de minim 1 cm.

Dupa o sedinta de tratament, grosimea stratului de grasime se reduce cu pana la cativa centimetri , ceea ce echivaleaza cu o pierdere de 25-45% (medie 40%din grasimea zonei tratate, Iar dupa 3 sedinte se pot pierde 2 masuri la fusta sau pantaloni.

 

Pentru siguranța pacientului, înainte de a dispune aplicatorul pe zonele cu probleme, este aplicată o membrana de protectie ce contine un gel anti-freezing, care protejează tegumentul împotriva necrozării.

Fiecare zona tratata necesita un alt interval de expunere la frig, in functie de grosimea stratului adipos.De exemplu pentru zonele mai extinse ,cum este abdomenul, sunt necesare 2 aplicari cu durata de 30-45 minute fiecare. Astfel, in functie de zona tratata si grosimea stratului adipos, o sedinta poate dura intre 30 si 45 de minute.

Rezultatele incep sa fie vizibile din ziua 15 de tratament si sunt maximale pentru o sedinta la 40-45 zile fara dieta si fara exercitii fizice speciale.

Echipamentul disponibil in cadrului salonului nostru utilizeaza o temperatura de până la -10 grade care va ofera rezultate remarcabile. Avantajul acestei proceduri este faptul că grăsimea îngheață la o temperatură mult mai ridicată decât restul țesuturilor (piele, mușchi, vase de sânge), ca atare adipocitele se modifica morfologic si intra intr-un proces natural de moarte celulara. Organismul le elimina natural fara alte interventii sau terapii suplimentare. Acest proces poarta numele de apoptoza. Aplicarea localizată a temperaturii scăzute asigură și o reîntinerire metabolică accelerată, deoarece se știe că terapiile prin frig reduc efectele negative ale îmbătrânirii celulare, fapt demonstrat de nenumărate studii științifice.

 

Cum se elimina adipocitele dupa sedinta de criolipoliza ?

Odată ajunse la apoptoza (proces natural de moarte celulara), adipocitele moarte sunt eliminate cu ajutorul macrofagilor (gunoierii organismului, care ne scapă de țesuturile moarte, reciclându-le ), fără posibilitatea de regenerare. Macrofagul este una dintre cele trei celule fagocitare ale sistemului imunitar și au un rol important în cadrul sistemului imun nespecific (înnăscut).

 

Care sunt contraindicațiile tratamentului cu Cryogen ?

Contraindicațiile acestui tratament corporal includ: femeile gravide sau care alăptează, persoanele epileptice, persoanele cu probleme cardiace, renale sau cu diabet, persoanele care au probleme cu termoreglarea corporală, persoanele care au pacemaker, persoanele cu diverse iritații ale pielii, eczemă pe zona de tratament, persoanele care au contraindicație la vacuum (capilare sparte, varice, tulburări ale sistemului limfatic), minim 3 luni de la o interventie chirurgicala, cancer, inflamatii acute.

Aplicarea Criolipolizei

Contact

Strada Baba Novac nr.11

Model8beautycenter@gmail.com

0751614836

WhatsApp Image 2022-07-15 at 21.37.02

Abonează-te acum la newsletter-ul nostru și primesti 25% reducere la prima procedura !

Call Now Button