LPG Endermologie

Mai mult decat un tratament, o revolutie tehnologica!
LPG

LPG Endermologie

Ceea ce a ramas insa neschimbat de 30 de ani este faptul ca LPG Endermologia reprezinta singura tehnologie 100% naturala, non-invaziva si non-agresiva de pe piata, cu efecte dovedite, unice din punct de vedere al calitatii si performantei. Endermologia este rezultatul exclusiv al tehnicilor patentate LPG Endermologie: are la baza stimularea mecanica si are loc la suprafata pielii, pentru a intensifica activitatea celulara latenta.

Celulita și pielea flască, lăsată, de pe brațe, abdomen, fese, coapse și picioare sunt factori de stres si pot pune probleme oricărei persoane, indiferent de numărul de kilograme. Dispozitivul LPG®️ Integral 2, cea mai nouă și mai avansată tehnologie de endermologie®️, este exact ceea ce cauți atunci cand esti in cautarea unui tratament de remodelare corporala care sa elimine celulita si sa redea elesticitatea pielii, fiind complet non invaziv si nedureros cu efecte dovedite clinic.

LPG

Care sunt beneficile tehnologiei LPG:

In ce consta programul

LPG CELLU M6 INTEGRAL 2 CORPORAL

LPG Cellu M6 Integral 2 reprezinta varianta imbunatatita a vechiului aparat, acesta are doua role de masaj mai mari decat versiunea precedenta, acestea fiind pozitionate la o distanta mai mare una fata de cealalta. Acest lucru se traduce prin formarea unui pliu mai mare, care actioneaza cu peste 50% pe tesutul adipos, imbunatatind vizibil rezultatele. Conform studiilor, procesul natural de lipoliza este intensificat cu peste 70% dupa 12 sedinte cu Cellu M6 integral, lipomasajul efectuat in profunzime contribuie la eliminarea depozitelor de grasime din cele mai dificile zone ale corpului.

LPG Cellu M6 Integral 2 , prin multiplele sale programe destinate corpului , actioneza asupra densitatii pielii, fermitatii tesuturilor, netezirea celulitei, gradului de ridare al pielii din zona stomacului, a coapselor sau a genunchilor, conturului formelor si redarea elesticitatii .

LPG CELLU M6 INTEGRAL 2 FACIAL

In ceea ce priveste partea de terapii faciale, acest aparat ofera rezultate vizibile si imediate: conturul fetei isi recapata fermitate, pielea are un aspect mai dens, productia de colegen si de elastina este stimulata, iar ridurile fine , cearcanele si pungiloe de sub ochi sunt diminuate.

Care sunt contraindicațiile tratamentului cu LPG®️ ?

Contraindicațiile acestui tratament corporal includ: cancerul în progresie, infecții sau erupții cutanate sau boli cu erupție inflamatorie, boli de sânge, herpes. Tratamentul LPG®️ este interzis persoanelor care urmează un tratament anticoagulant si pacienții care au suferit mai recent de 2 săptămâni o intervenție chirurgicală.

Contact

Strada Baba Novac nr.11

Model8beautycenter@gmail.com

0751614836

WhatsApp Image 2022-07-15 at 21.37.02

Abonează-te acum la newsletter-ul nostru și primesti 25% reducere la prima procedura !

Call Now Button